صادرات خرمای مضافتی برادران امجزی نژاد

انواع خرما

برادران امجزی نژاد

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع خرما

خرمای مضافتی

خرما مضافتی دارای آهن بالا، قند طبیعی و مناسب برای بدن میباشد.جالب است بدانید که بیشتر فروش خرمای مضافتی سالانه در داخل کشور، در ماه مبارک رمضان انجام میشود.این خرما در ساختار ذاتی اش، مقدار زیادی از ماده معدنی پتاسیم را داراست. که همین موضوع میتواند خرما مضافتی را یک درمان برای بیماری اسهال در نظر گرفت. یکی از مهم ترین و عمده ترین محصولات خرمای ایران را میتوان، رطب خرما مضافتی نام برد. این خرما، از نوع خرماهای نرم است. خرما مضافتی چه در داخل کشور و چه در عرصه های بین الملل، دارای تقاضای زیادی میباشد.

رنگ این خرما عموما به بنفش تیره و سیاه گرایش دارد. همچنین دارای گوشت، شهد و طعم فوق العاده ای است. میزان رطوبتی که در محصول وجود دارد، بسته به محل مزرعه، کشت و برداشت محصول تفاوت دارد. اندازه نوع مرغوب این نوع خرما، بین ۲.۵ الی ۴.۵ سانتی متر میباشد.

خرمای مضافتی معروفترین نوع خرما میباشد. گاهی به اشتباه، لفظ رطب را برای آن بکار میبرند. در واقع رطب، میوه تازه رسیده درخت نخل میباشد. رطب خشک شده، خرما میباشد. بعنوان مثال، می توان محصولات غوره و انگور و کشمشی که از درخت مو بدست می آید را نوعا مانند خارک و رطب و خرما برای درخت نخل دانست. این نوع خرما می بایست حتما و حتما در یخچال نگهداری شود.

خرمای مرداب سنگ

خرمای مرداب سنگ از نظر اهمیت درجه‌ی متوسط دارد و از جمله ارقام معروف استان کرمان است.این خرما چون زیاد تولید نمی‌شود بنابراین فقط در کرمان و بعضا سایر نواحی جنوبی کشور مصرف می‌شود.

خرمای خنیزی

خرمای خنیزی در مرحله خارک و رطب به عنوان میوه نوبرانه طرفداران زیادی دارد. خارک و رطب خنیزی به رنگ قرمز می باشد و خرمای کاملا رسیده آن رنگی بین مشکی و قرمز رنگ می باشد. میزان شیرینی و قند خرمای خنیزی بسیار بالا می باشد.خرمای خنیزی بافتی نرم و مرطوب دارد و از نمونه ارقام خرمای نوع تر به شمار می آید و در صورتی که در شرایط مناسبی نگهداری نشود به سرعت دچار ترش شدگی و یا کپک زدگی می شود.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.